Baby Bollies


Toon alle producten


Uitgebreid zoeken

Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam vergeten?

Baby Bollies

BTW nr: NL158871492B01
KVK nr: 17284474

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voorwaarden van www.baby-bollies.nl (hierna Baby-Bollies) gevestigd te Veghel.

 

 

1. Toepassing
De algemene leveringsvoorwaarden van Baby-Bollies, zijn van toepassing op alle leveringen van Baby-Bollies. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u deze algemene leveringsvoorwaarden te accepteren. In geval van verschillen tussen uw bestelling en het bepaalde in de algemene leveringsvoorwaarden van Baby-Bollies prevaleren te allen tijde de algemene leveringsvoorwaarden.

Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk met Baby-Bollies zijn overeengekomen.

 

 

2. Totstandkoming overeenkomst

Een koopovereenkomst komt tot stand door uw bestelling "online" te plaatsen bij Baby-Bollies. Uw bestelling zal direct worden samengevat in een e-mail, met daarbij een link waarop u de status kunt zien van uw bestelling. Uiteindelijk krijgt u van ons een bevestiging van de bestelling, met daarbij de betaal/ophaal informatie en indien van toepassing de wijzigingen van de overeenkomst.

Alle bestellingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt.

 

 

3. Elektronische communicatie
Voor vertragingen, niet of niet juist overkomen van bestellingen, bevestigingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel is Baby-Bollies niet aansprakelijk, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van Baby-Bollies.

4. Prijzen

Alle prijzen zijn in euro's en zijn inclusief BTW en exclusief kosten van de verzending, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Alle aanbiedingen van Baby-Bollies zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

5. Assortiment

De bestelde artikelen worden 10 dagen gereserveerd. Indien er binnen deze termijn geen betaling of e-mail is ontvangen, vervalt de reservering en worden de artikelen opnieuw te koop aangeboden. Indien een bepaald artikel tijdelijk niet voorradig is, krijgt u van Baby-Bollies, binnen 24 uur, nader bericht waarna u zelf kunt bepalen of u een ander artikel bestelt of het artikel laat vervallen.

6. Levering/Ophalen

Baby-Bollies streeft er naar om de artikelen binnen 5 werkdagen na ontvangst van het verschuldigde bedrag de bestelling te leveren aan de bezorger. Deze levertijden zijn echter indicatief en zijn dus nimmer fataal. Baby-Bollies tracht dit toch binnen 2 werkdagen te verzenden.

Indien gewenst, kunt U de bestelling ook afhalen op het bezoek adres. Baby-Bollies zal in de bevestigingsmail een indicatie geven vanaf wanneer de bestelling op te halen is. U kunt dan in overleg met Baby-Bollies een afspraak maken om de bestelling op te halen.

7. Eigendomsvoorbehoud

Het eigendom van de geleverde artikelen gaat pas over, op het moment dat alle verschuldigde bedragen aan Baby-Bollies zijn voldaan. Het risico ter zake van de artikelen gaat over op het moment dat de artikelen worden afgeleverd of opgehaald.

8. Verzending

De bestelling wordt verzonden met TNT post of DHL. TNT post doet er meestal één à twee dagen over om de bestelling bij u af te leveren. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan Baby-Bollies. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de bestelling ons bedrijf verlaat. Mocht de bezorger u niet thuis treffen dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. U kunt daarmee samen met een geldig identiteitsbewijs de bestelling afhalen op het postkantoor. De bestelling blijft dan 3 weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar Baby-Bollies wordt teruggezonden. Mochten wij in dergelijke situatie nogmaals de bestelling aan u moeten sturen dan vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van €7,-. Orders welke naar ons retour komen, doordat deze aan de deur zijn geweigerd of niet zijn afgehaald op het postkantoor worden pas nogmaals verzonden nadat u de kosten heeft voldaan.

DHL doet er meestal twee à drie dagen over om de bestelling bij u af te leveren. Mocht de bezorger u niet thuis treffen dan zal deze het op een later tijdstip nog eens proberen (max. 3 keer). U ontvangt dan een bericht. Kan het pakje na 4 afleverpogingen definitief niet worden afgeleverd of het pakje wordt geweigerd, dan wordt het pakje na Baby-Bollies terug verzonden.

9. Verzendkosten

Voor de verzendkosten rekent Baby-Bollies binnen Nederland de volgende verzendkosten

Brievenbuspost licht

€2,76

Brievenbus pakket zwaar

€3,95

Pakketpost tot 10 kg Economy

€4,95

Pakketpost tot 10 kg

€6,95

Pakketpost tot 30 kg

€11,95

 

Kleine pakketten kunnen worden verzonden met DHL. De kosten hiervoor zijn €4.95. De aflevering duurt echter wel iets langer (2 à 3 werkdagen).

Indien een bestelling als pakket post wordt aangemerkt op de site, maar het mogelijk is om via brievenbus post te versturen zal dit in overleg met u gedaan worden. Hiervoor krijgt u het prijsverschil terugbetaald op uw rekening.

Baby-Bollies is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens de bezorging door TNT Post/DHL. Als hieraan kosten zijn verbonden zijn deze voor rekening van koper.

 

10. Garantie

Baby-Bollies staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die te wijten zijn aan uw aanmerkelijke schuld of nalatigheid, vallen niet onder garantie.

11. Ruilen

Ruilen is mogelijk na overleg per e-mail. Het artikel dient ongebruikt in de originele verpakking binnen 8 dagen retour te zijn ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Wij accepteren alleen juist gefrankeerde post.

12. Retourneren

Onder de wet "kopen op afstand" bent u gerechtigd uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst kosteloos te retourneren mits het artikel in de originele verpakking, ongebruikt, onbeschadigd en compleet op uw kosten, aan Baby-Bollies retour gezonden wordt. Een retourzending dient vooraf aan Baby-Bollies kenbaar gemaakt te worden via een e-mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Met de reden van retour zenden en het ordernummer. Deze kunt U vinden in de bevestigingsemail. Vermeld het bank- of gironummer waar Baby-bollies het bedrag naar over kan maken. Niet aangemelde retouren zullen niet worden gecrediteerd. Baby-Bollies zal het reeds betaalde bedrag binnen 30 dagen aan u overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van u zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend speciaal voor u geborduurde artikelen zoals slabbertjes, badcapes ed. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de gepersonaliseerde, of speciaal gefabriceerde artikelen aan u overgemaakt. Baby-Bollies behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te restitueren, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Indien u uw bestelling tussentijds annuleert dan kunnen eventueel de door ons gemaakte administratiekosten en verpakkingskosten in rekening worden gebracht. Deze annuleringskosten bedragen maximaal €8,95 en bestaan uit € 2,- verpakkingskosten en € 6.95 administratiekosten.

13. Privacy

Baby-Bollies vindt het zeer belangrijk dat de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Baby-Bollies zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven of doorverkopen aan andere partijen, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw naam, het factuur- en afleveradres nodig om de bestelling te kunnen uitvoeren. Uw gegevens worden intern gebruikt om u op de hoogte te stellen van assortimentswijzigingen, speciale aanbiedingen, verbeteringen aan de website en eventuele andere relevante informatie over Baby-Bollies. Indien u hier geen prijs op stelt, kunt u dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling of kenbaar maken door een e-mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter van algemene aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De identiteit van de bezoeker blijft onbekend.

14. Vragen en/of klachten

Mocht je vragen of klachten hebben over de gekochte artikelen, dan verzoeken wij je om ons hierover per e-mail via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. te berichten. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk tijdens werkdagen, maar in ieder geval binnen 24 uur, bericht.

15. Aansprakelijkheid

Alle kinder- en babyartikelen die in het assortiment van Baby-Bollies zijn opgenomen, voldoen aan de strenge eisen waaraan kinder- en babyartikelen moeten voldoen. In geval van klachten kun je je altijd wenden tot Baby-Bollies, waarna wij contact zullen opnemen met de desbetreffende fabrikant. De aansprakelijkheid van de artikelen berust echter altijd bij de fabrikant. Baby-bollies sluit hiermee iedere verantwoordelijkheid voor problemen met deze artikelen uit. De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Baby-bollies op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Baby-bollies kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid, of de inhoud van deze informatie. Baby-bollies is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden danwel voor de gevolgen van de betreffende informatie.

16. Ons adres

Ons adres is geen bezoekadres. Wij willen graag het vertrouwen bieden van een eerlijke en open organisatie, vandaar dat wij ons niet met een postbusnummer maar met ons vestigingsadres openbaar maken. Je kunt echter alleen langskomen op afspraak. Wij vertrouwen erop dat je ons getoonde vertrouwen respecteert.

17. Overig

Geleverde artikelen kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Sommige Baby-Bollies producten worden met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is, kunnen er kleine verschillen in afwerking ontstaan. Mocht u toch niet tevreden zijn over het product, neem dan binnen 3 dagen na levering contact op met Baby-Bollies.

 

Mandje

Uw mandje is momenteel leeg.

Nieuwe producten